Υποκρισία της κοινωνίας,ασέλγεια 34χρονης σε ανήλικο έναντι αμοιβής

16 04 2007

athina_aristotelous177a_in.jpg

Μου φαίνεται η υποκρισία της ελληνικής κοινωνίας είναι απεριόριστη. Δεν είναι κάτι που το ανακάλυψα τώρα αλλά η είδηση για μια 34χρονη που συνελήφθη για ασέλγεια ανηλίκου επί πληρωμή με τσίγκλισε λίγο. Στην συγκεκριμένη είδηση μου χτύπησαν 2 πράγματα άσχημα. Πως η οικογένεια του 15χρονου γνώριζε πως του στέλνει δώρα και χρήματα και δεν έπραξε τίποτα. Τον άφησαν μέχρι και να φτάσει στο κρεβάτι μαζί της. Και αφού έχουν απολάβει τα δώρα για να μην τον χάσουν κάνουν την καταγγελία. Αν σε ενοχλεί που ο γιος σου έχει διαδικτυακή σχέση με μια γυναίκα 15 χρόνια μεγαλύτερη συζήτησέ του το και αφαίρεσέ του στην χειρότερη, την πρόσβαση στο διαδίκτυο.Αλλά η ελληνική οικογένεια επιβραβεύει τους γιους που γίνονται άνδρες σε οποιαδήποτε ηλικία και ακόμα πολλές φορές τους οδηγεί σε ψυχολογικό βιασμό ώστε να επιταχυνθεί αυτή η διαδικασία. Τους δίνει λεφτά να πάνε σε μπουρδέλα και στηρίζει 2 βιασμούς. Ενός εφήβου που γνωρίζει το σεξ σε άθλιες συνθήκες χωρίς να υπάρχει καθόλου έρωτας και μιας γυναίκας που υποχρεώνεται να κάνει άνδρες πολλά άγουρα αγόρια χωρίς υποχρεωτικά να είναι επιλογή της. Υπό αυτές τις συνθήκες θα ήμουν χωρίς καθόλου τύψεις μάρτυρας υπεράσπισης της 34χρονης που μάλλον έπραξε αυτό το κοινωνικό έργο όπου υποβάλλονται κάποιες άλλες επί πληρωμή και τότε δεν μιλά κανείς για βιασμό ανηλίκου ούτε για τους ηθικούς αυτουργούς.

Μπορεί η καημένη να τον έχει ερωτευθεί αλλά θα έπρεπε να σκεφθεί πως δεν μπορεί να ζητά να τον πάρει κοντά της. Μια σχέση τελειωμένη εκ των προτέρων. Ακόμα και αν ήταν μιας 37χρονης με ένας 18χρονο θα ήμουν κατά της μόνιμης σχέσης. Όταν ο ένας βρίσκεται στο παρά πέντε που λένε και οι Κατσιμίχες και ο άλλος στην αρχή υπάρχει πρόβλημα.

Η συγκεκριμένη υπόθεση είναι λυπηρή από κάθε πλευρά και αν είναι κατηγορούμενη η 34χρονη θα πρέπει επίσης οι γονείς να κατηγορηθούν για αμέλεια των γονικών καθηκόντων τους. Δεν έρχεται ένα laptop στο σπίτι σαν δώρο και το αφήνεις έτσι. Εκτός αν θες τα καλά του Γιάννη αλλά τον Γιάννη όχι.Ο νοών νοείτω.


Ενέργειες

Information

2 Σχόλια

17 04 2007
age

Ξέρω τι εννωείς αλλά δεν σημαίνει πως η εν λόγω κυρία δεν έπραξε το εν λόγω έγκλημα του 351Α του ποινικού μας κώδικα. Μπωρει βέβαια και κάτι τέτοιο να μην έγηνε αν υποθέσουμε πως τα δώρα ήταν καρποί αβροφροσύνης. Σε ευχαριστώ που σχολίασες το κείμενό μου. Το δημοσίευσα το σχόλιό σου, μη μασας την κρίση στις δημοσιεύσεις την βάζω ακριβώς για να μην με βρίσουν στο ίδιο μου το σπίτι.

age

17 04 2007
karpidis

Συμφωνώ πως το διέπραξε αλλά και οι γονείς θεωρώ πως επίσης έχουν ποινική ευθύνη…

Σχολιάστε